VINS I CAVES
TOTS DISPONIBLES A LA NOSTRA NOVA CARTA DE VINS
PREU: 14,50€
NO HI HA DISPONIBILITAT
Varietats: Garnatxa Negra i Syrah.
Vinyes: Terme Municipal de Batea, viticultura de secà, sostenible i respectuosa amb el territori.
Elaboració: Vilalba dels Arcs, DO Terra Alta. El raïm va ser derrapat, a les 48 hores va començar la fermentació a temperatura controlada durant 7 dies amb llevats seleccionats per una posterior maceració de 20 dies. S'ha conservat un parell de mesos amb tina, llavors ha sigut filtrat i embotellat jove per conservar tots els seus aromes i sabors.
Nota de Tast: De color vermell lilós intens amb aroma a fruits vermells i notes làctiques. En boca, té un pas elegant i voluminós, molt sedós i untuós amb un postgust llarg que incita a seguir bevent fins que la melodia del Saxo s'acabi.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: D.O. Penedès.
VARIETATS: Garnatxa (60%), Syrah (44%), Cabernet Sauvignon (6%)
COLLITA: 2015
CRIANÇA: Mínima de 8 mesos en barrica de roure francès de 300 litres i 1 mes en ampolla
77 veremes és un vi Xarel·lo provinent de vinyes velles, collit a mà i amb un pas per barrica francesa. Aquest vi d'autor és un Homenatge a Miquel Pons, viticultor i fundador del celler, que ha dedicat tota una vida de més de 77 veremes acaronant cada raïm fins arribar al celler.
PREU: 15,00
VI ECOLÒGIC
Regió: D.O. Penedès.
Elaboració: els raïms han estat trepitjats i el most ha macerat i fermentat amb les pells durant un període de 2 setmanes. Després de la maceració post fermentativa, el vi ha estat 3 mesos en bóta de roure francès d'Allier.
Cupatge: Ull de Llebre 70% i Syrah 30%.
Onna Negre presenta un intens color vermell amb reflexes violetes. En nas és fresc i hi destaquen les aromes a fruits vermells i negres amb lleugeres notes especiades.
En boca és un vi estructurat, equilibrat, gustós i amb un post gust molt agradable i llaminer.
PREU: 15,00€
NO HI HA DISPONIBILITAT
VARIETATS: Garnatxa negre
CRIANÇA: 8 mesos en barrica de roure francès de 300l torrat i 3 mesos en ampolla
tast: mono varietal de garnatxa negra es un vi de color cirera picota amb rivets violacis. Aromes de fruits vermells cirera,grosella.
PREU: 15,50€
NO HI HA DISPONIBILITAT
ELABORACIÓN
Vendimia
manual y selección de la uva en el viñedo. Despalillado y fermentación
durante 10‐15 días con las propias levaduras
NOTA DE CATA
Tiene un bonito color rubí, límpido y brillante. En nariz tiene el perfume de las frutas rojas frescas como las grosellas y las frambuesas, unidas a delicados recuerdos de hierbas aromáticas de bosque mediterráneo como el espliego y un punto de pimienta negra. En boca es sedoso, con una textura aérea que invade el paladar con frescura y mucha fruta. Al final hay deliciosos recuerdos de fruta de baya, regaliz rojo y notas florales como las violetas.
PREU: 16,25€
Les varietats de raïm Garnatxa i Samsó plantades al municipi dels Guiamets (DO Montsant), són la base per l'elaboració del vi negre SIANA 2015.
Després d'una selecció de parcel·les i una criança de 9 mesos en bóta de roure americà i francès, tenim un vi amb un bon equilibri.
Siana 2016 presenta un color vermell intens amb lleugers tons rubí.
En nas presenta un intens i elegant aroma de fruits vermells i negres confitats, amb lleugeres notes balsàmiques complementades amb delicats torrats i espècies dolces de la criança en bóta de roure. En boca és suau, estructurat i agradable, amb un postgust on hi apareixen records de notes especiades.
PREU: 14,25 €
NO HI HA DISPONIBILITAT
L'Home dels Nassos
Garnatxa Negra y Syrah
D.O. TERRA ALTA
Fermentació alcohòlica a temperatura controlada 22-25º durant 3 setmanes en dipòsit d'acer. Posterior premsat de pneumàtic i 4 mesos de criança en dipòsit de formigó.
PREU: 16 €
NO HI HA DISPONIBILITAT
El Ball del Fanalet
Garnatxa Negra, Cariñena, Syrah y Cabernet Sauvignon
D.O. Montsant
Fermentació alcohòlica a temperatura controlada 22-25º durant 3 setmanes en dipòsits d'acer. Posterior premsat pneumàtic i 6 mesos de criança en botes de roure francès
PREU: 15,00 €
VI ECOLÒGIC
- Sòl: argilo-calcari, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d'aigua.Altitut de plantació de les vinyes: 150m (Xarel.lo) i 280m (Gewurztraminer).
- Collita: verema manual, a finales d'agost la Gewurztraminer i a mitjans de setembre la Xarel.lo.
- Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica. Maceració en fred del most flor de la varietat Xarel.lo amb la pell del raïm per obtenir la tipicitat d'aquesta varietat autòctona. Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable.
- Cupatge: Xarel.lo 90% i Gewurztraminer 10%
- Onna Xarel.lo presenta un color groc pàl·lid. En nas és fresc i hi destaquen els aromes a fruita blanca, tropicals amb delicades notes florals.
PREU: 15,00 €
VI ECOLÒGIC
77 Veremes és un vi Xarel·lo provinent de vinyes velles, collit a mà i amb pas per bóta francesa. Homenatge a Miquel Pons, viticultor i fundador del celler, que ha dedicat tota una vida de més de 77 veremes acariciant cada raïm fins a arribar al celler. ELABORACIÓ: Fermentat en inox amb final de fermentació i criança en bóta nova de roure francès durant 4 mesos. Realització d'un procés de battonage (remenat del llevat) per obtenir més aromes i untuositat a la boca. Aquest Xarel•lo 100% és un vi groc brillant amb tons daurats. Potent i elegant, al nas s'aprecien les aromes de vainilla i fumats, conjuntament amb la fruita blanca i un toc especiat. En boca és equilibrat, persistent i untuós on destaquen el seu toc especiat, amb notes de gessamí, menta amb aromes de fruita blanca (pomes, peres o fruita groga i tropical, com l'albercoc i el plàtan) amb un post gust llarg i elegant amb records de vainilla i fumats a causa de la criança en bóta.
PREU: 15,50 €
NO HI HA DISPONIBILITAT
Tradicional; selecció, desrapat i premsat del raïm, fermentació en dipòsits d'acer inoxidable de 25 a 200 hl a temperatura controlada de 15 a 17 ºC durant 12 dies. NOTA DE TAST Té un bonic i brillant color groc palla. Al nas és molt seductor, amb unes primeres notes florals que recorden les flors blanques i la rosa, acompanyades per cítrics com la llimona, records d'herbes com el fenc i un final en què apareix el préssec i la nectarina. Una anyada que destaca per l'equilibri, tant al nas com a la boca, on es mostra delicat, sedós i amb una fantàstica frescor que acaba amb un final lleugerament salí i unes evocadores aromes de flors i lich
PREU: 12,50 €
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: NAVARRA
Rosa setinat, amb reflexes rosats pàl·lids.
-Destaca la subtilesa floral en combinació amb notes fresques àcides i gerd que en conjunt marquen la seva elegància aromàtica.
-Molt frec i subtil, agradable pas fruitós i una retrogust molt plaent.
PREU: 15,25 €
VI ECOLÒGIC
- Collita: verema manual, a finals d' agost la Pinot noir i la Sauvignon blanc i a mitjans de setembre la Xarel.lo.Premsat del raïm i fermentació del most: premsa
pneumàtica, seleccionant només el most flor. Fermentació de cada
varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d' acer
inoxidable.Cupatge: Xarel.lo, Sauvignon banc i Pinot noir.De color rosat molt pàl·lid. En nas és fresc, destaquen les aromes florals, de fuites tropicals, d' os i blanques.
En boca és equilibrat, gustós, amb un post gust amable i llarg. Recomanat per acompanyar aperitius, pastes, arrossos, peixos, ostres i mariscs. Adequat per gaudir-lo en qualsevol moment o per copes.
PREU: 15,50 €
PREU: 16,00 €
- Regió: D.O. Cava. Subregió: Penedès superior (Parellada) i Penedès central (Xarel.lo i Macabeu). Vinyes en procés de conversió ecològica
- Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d'aigua.
- Altitud de plantació de les vinyes: 110m (Xarel.lo), 250m (Macabeu) i 315m (Parellada).
- Collita: verema manual, a principis de setembre la Macabeu, a finals d'aquest mateix mes la Xarel.lo i a principis d'octubre la Parellada.
- Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor. Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d'acer inoxidable.
- Vi base: Xarel.lo, Macabeu i Parellada.
- Període d'embotellament: segona setmana de març.
- Període de criança: més de 24 mesos. Reserva.
PREU: 16,00 €
NO HI HA DISPONIBILITAT
- Regió: D.O. Cava. Subregió: Penedès superior (Parellada) i Penedès central (Xarel.lo, Macabeu i Garnatxa).
- Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d' aigua.
- Altitud de plantació de les vinyes: 110m (Xarel.lo), 250m (Macabeu i Garnatxa) i 315m (Parellada).
- Collita: verema manual, a principis de setembre la Macabeu, a mitjans d' aquest mateix mes la Xarel.lo i la Garnatxa i a finals la Parellada.
- Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor. Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d' acer inoxidable.
- Vi base: Xarel.lo, Macabeu, Parellada i Garnatxa.
- Període d' embotellament: segona setmana de gener
- Període de criança: més de 24 mesos. Reserva.